JAANA PEURALA
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tampere
Lähes 30 vuoden alan kokemus.
Teen työtä sydämellä.
040 900 6200
jaana.peurala@huom.fi

Inhimillyys - Luotettavuus - Ammattitaito - Elämänkokemus

Lähes 30 vuoden kokemus kiinteistövälityksestä Pirkanmaan alueella

Toimin työssäni täydellä sydämellä ja asiakkaan ehdoilla, koska kiinteistönvälitys on minulle enemmän kuin työ, se on elämäntapa. Tavoitteenani on, että asiakkaani muistavat minut seuraavankin kerran kotia vaihtaessaan. Lisäksi aina tuntuu mukavalta kun uusi asiakas soittaa ja kertoo saaneensa suosituksen minusta. Räätälöin asunnonvälityspaketin kohteen mukaan, jotta myynti onnistuu nopeasti.

Ota minuun yhteyttä mikäli haluat myydä kotisi.

Tätä mieltä asiakkaani ovat:

"Näimme myynti-ilmoituksen netissä, ja seuraavaksi päiväksi järjestyi oma näyttö. Kiinnostuimme heti ja tarjoukset saatiin hierottua muutamassa päivässä läpi. Viikon kuluttua asunto oli meidän. Kaikki sujui erittäin hienosti ja nopeasti."

Ostaja, Ylöjärvi

"Kaikki sujui erittäin kivuttomasti ja vaivattomasti. Jaana selosti asian etenemisen hyvin ja neuvoi mitä tulee tehdä minun ja mitä seuraavaksi hän tekee. Olen erittäin tyytyväinen hänen työskentelyynsä, hän on täysi ammattilainen."

Elsi Pohjavuori

"Erittäin hyvin. Kuvat olivat täydellisiä ja saimmekin paljon kiinnostuneita paikalle näyttöön. Asunto meni heti kaupaksi. Välittäjä oli avulias kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä asioissa. Saimme neuvoja myös uuden hankkimiseen."

Mira Annika Komeri

Jaana Peurala // Kiinteistönvälittäjä, LKV // jaana.peurala@huom.fi // 040 900 6200